​    Biznify. Goed voor je business 

Biznify is er voor iedere ondernemer die vooral bezig wil zijn met waar hij of zij goed in is. En alle diensten eromheen het liefst overlaat aan mensen en services die begrijpen wat je wilt bereiken. Hoe minder gedoe en hoe minder tijd daaraan verloren gaan, hoe beter. Biznify regelt het.


Biznify ondersteunt ondernemers met financiële diensten, software, apps en support voor hun complete bedrijfsvoering. Biznify is een initiatief van AboveIT en Hein Koning Administratie en Belastingadvies. Twee bedrijven die als geen ander weten wat 
mkb-ondernemers willen.

Biznify B.V.
Julianaweg 224b
1131NW Volendam

Tel: ​​0299-259020
KvK: ​88769135
BTW: ​NL864771915B01

info@biznify.nl​​

Niels Karhof RB
Biznify

        


Hein Koning is een administratie- en belastingadvieskantoor in Volendam en we bestaan al meer dan 40 jaar. Actuele cijfers en een goed advies, dat is wat onze klanten van ons krijgen. Met onze 30 medewerkers bedienen we ruim 700 mkb-ondernemers met alles wat hun boekhoudingen en belastingadviezen nodig hebben. 

www.heinkoning.nl

  Meer dan 40 jaar mkb-ervaring

  Specialist in horeca en bouw

  30+ hoogopgeleide medewerkers

  Specialist in geautomatiseerd boekhouden


Above IT is een landelijke ICT-integrator die zich richt op de optimalisatie van bedrijfsprocessen met professioneel ondersteunde Open Source maatwerkoplossingen. Above IT biedt organisaties die hun ICT voor de bedrijfsvoering innovatief willen actualiseren of migreren een keur van oplossingen. Onze ervaren consultants staan u bij om tot een gedegen IT strategie te komen. 

www.aboveit.nl

  20 jaar system integrator

  Open source specialist

  Meer dan 300 succesvolle implementaties

  Agile werkwijze

Maak kennis met Biznify

Meer weten over Biznify? Hoe het werkt, wat het je oplevert? Maak een afspraak voor een demo of om kennis te maken. Dan vertellen we je alles wat je wilt weten.

Maak een afsp​​​​raak