Biznify voor de HORECA

Werken aan het succes van jouw horecabedrijf doe je met Biznify voor de Horeca. Compleet, overzichtelijk en klaar voor groei.

De horeca

De horeca, dat is veel dynamiek, veel geregel, veel administratief werk en veel improviseren. En dat is alleen nog maar achter de schermen. Is het dan niet fijn dat je het juist dáár goed geregeld kunt hebben, zodat het voor de schermen allemaal een stuk soepeler loopt? Met Biznify pak je het in 1x goed aan en kun jij je concentreren op je gasten.


Dienstregeling personeel

Een overzichtelijk rooster waarop je direct kunt zien wie wanneer werkt. Plus de optie om diensten eenvoudig van elkaar over te nemen. Biznify Dienstregeling regelt het.


Urenregistratie

Vast personeel, invalkrachten, weekendkrachten, overwerk, ziekte, vakantie. Met Biznify Urenregistratie houd je grip op je bezetting en op de cijfers.


Kassa

Je kassa volledig geïntegreerd met je boekhouding, dus altijd actuele cijfers. Ook virtuele kassa’s en orders via een tablet in de kassa verwerken. Biznify Kassa is snel en flexibel.


Overzichten

Branchespecifieke overzichten laten o.a. zien wat de werkelijke personeelskosten zijn en de brutomarges. Biznify Overzichten voor de Horeca is heel compleet.

Meteen van start met Biznify

Inclusief

 Vast maandbedrag 

 Kassa geïntegreerd 

 Boekhouding elke dag bij 

 Zeer compleet

Onze aanpak

 Uitgebreide intake

 Volledig ingericht op maat van je bedrijf 

 Persoonlijke support

 Eenvoudig opschalen en afschalen

Wat onze klanten zeggen


Eigenaar van 2 horecazaken                                          Volendam

Voor mijn zaak is Biznify echt een uitkomst. Ik ben veel minder tijd kwijt aan het regelen van personeel, bestellingen, reserveringen en al die andere zaken. Ik blij, klanten blij, iedereen blij.

 We komen graag op de koffie om uw situatie te bespreken

Separate email addresses with a comma.


Ik help je graag persoonlijk

Ik ben Niels Karhof en al jaren werkzaam voor het mkb in de meest uiteenlopende branches. Heb je een korte vraag, bel of mail me gerust en ik reageer zo snel als ik kan.

niels@biznify.nl​​Niels Karhof
CEO Biznify