Alle diensten voor een betere business

Als ondernemer wil je bezig zijn met waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Alles daaromheen hoort erbij, dat is nou eenmaal zo, maar moet zo weinig mogelijk tijd en geld kosten. Biznify regelt dat voor je. Ons aanbod diensten is zeer compleet en je kiest alleen de diensten die je wilt gebruiken. Later uitbreiden of inkrimpen? Dat is zo geregeld.

Verkoop

Bevorder je verkoop met ons complete aanbod voor CRM en klantenbeheer, verkoop (offertes), kassa, abonnementen en verhuur. Ook voor Amazon Connector.

Boekhouding

Beschik over actuele en uitgebreide cijfers met onze diensten voor de boekhouding, facturatie, declaraties, documenten en BI-spreadsheets (Business Information). Biedt ook de optie om documenten officieel te ondertekenen.

Website

Beschik over actuele en uitgebreide cijfers met onze diensten voor de boekhouding, facturatie, declaraties, documenten en BI-spreadsheets (Business Information). Biedt ook de optie om documenten officieel te ondertekenen.

Productie en voorraad

Actief aan de slag met productie, Product Lifecycle Management (PLM, documentmanagement), inkoop, voorraadbeheer, kwaliteitsbewaking en onderhoud.

Personeelszaken

Houd continu inzicht in en grip op je personeelszaken en groei met werknemersinformatie, onkosten, verlofbeheer (vakantie- en ziektedagen), evaluaties, werving & selectie, aanbevelingen en het wagenpark.

Marketing

Ondersteun de marketing en promotie van je bedrijf met social marketing, e-mailmarketing, SMS marketing, het alles-in-1-platform voor evenementen, marketing automation en online en live enquêtes.

Diensten

Bespaar tijd en voorkom fouten met diverse basisdiensten voor standaard werkzaamheden als (agile) projectmanagement, urenstaten, buitendienst, helpdesk, planning van projecten en werknemers en afsprakenbeheer.

Productiviteit

Verhoog de productiviteit van je bedrijf met chatten voor medewerkers, online goedkeuringsbeheer voor medewerkers en management, VoIP voor efficiënt communiceren met verschillende devices en een interne, gezamenlijke kennisbank.

Maak kennis met Biznify

Meer weten over Biznify? Hoe het werkt, wat het je oplevert? Maak een afspraak voor een demo of om kennis te maken. Dan vertellen we je alles wat je wilt weten.

Maak een afsp​​​​raak